El Queixal del Seny

Carrer de Tossa de Mar 22 Local K 08720 Vilafranca del Penedès Barcelona Espanya
93 890 33 72

Implants dentals a Vilafranca del Penedès

Vols lluir el millor dels teus somriures? Busques professionals en ortodòncia invisible? A clínica dental El Queixal del Seny comptem amb un equip de professionals d'alt nivell i tenim les millors instal·lacions per oferir als nostres clients el millor servei amb la màxima qualitat en tots els tractaments a realitzar.

Entre els serveis de què disposem a la clínica dental tenim: ortodòncia invisible tant per a nens com per a adults, implants dentals, odontopediatria, periodòncia, higiene i estètica dental, etc. 

A la clínica tenim un objectiu principal, en el qual treballem per aconseguir els millors resultats en qualsevol tractament a realitzar. Comptem amb un equip de professionals d'alt nivell, oferim una atenció personal i tenim unes instal·lacions excel·lents amb sala d'espera, raigs X i diversos boxes perquè els nostres pacients estiguin còmodes, tranquils i confortables, oferint-los així un servei de la màxima qualitat en tots els tractaments i millorant la seva qualitat de vida, estètica i satisfacció personal.

El nostre equip, coordinat per Elisabeth Miquel, està compost per professionals totalment dedicats al servei del pacient. A més d'una formació constant de tots els nostres professionals per estar a l'altura de qualsevol exigència mèdica, una realitat que és possible gràcies a les últimes tècniques en tractaments que apliquem cada dia. Els nostres metges i auxiliars formen part d'un equip complementat pel personal d'administració, atenció al client i recepció, màrqueting i comunicació, entre d'altres. 

Oferim un tracte personalitzat i proper cap als pacients, ajudant a cadascun segons la seva necessitat, els seus dubtes i les seves pors per tal de donar-los la resposta i la solució ideal per a cada cas. El nostre lema és "estar sempre al costat del pacient, amb un somriure amable".

No ho dubteu més i truqueu-nos!


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied